Vi tilbyder

En udflugt er mere end blot en køretur. Vi vil gøre vort yderste for at sikre, at transporten, afstande og besøgssteder bliver afpasset til netop jeres ønske!
Udgangspunktet er naturligvis jeres ønske, men vi vil gerne være behjælpelige med at få tingene til “at klappe” Er der reserveret plads? Hvad med the, kaffe og evt. drikkevarer undervejs? Hvornår skal vi være fremme, og er der behov eller ønske om spisning eller andre stop undervejs?

Alle disse behov og ønsker, vil vi gerne hjælpe med at afdække, således de forventninger der er til turen, også er dét, der efterfølgende leveres. Og alt sammen til en konkurrencedygtig pris. Så alt det i ser her på hjemmesiden er forslag til ture, som i kunne lave. Sig blot til hvis i ønsker vores hjælp.

I vores turforslag er der – hvis andet ikke er beskrevet – regnet med 35 betalende deltagere. Turens indhold er tydeligt beskrevet, og er et udgangspunkt! Hvis noget andet ønskes, kan dette naturligvis lade sig gøre, og prisen vil selvfølgelig blive udregnet efter netop det I måtte bestille.

Du kan altid kontakte Skelund Turistbusser for en dialog om netop dine/Jeres ønsker.

Skelund Turistbusser, – lidt anderledes men meget bedre

Sidste nyt
Bliv ringet op

    Dit navn

    Telefon-nr.

    Angående