Mandø

bustur-til-silkeborgsoerene1Efter afgang fra hjemegnen serverer vi kaffe og rundstykker i bussen på vej til Mandø.
Øen betegnes ofte som en af Danmarks fredeligste, og med omkring 90 indbyggere, samt et tidevand der afskærer øen fra omverdenen, adskiller øen sig unægtelig en del fra vore hjemlige himmelstrøg. Beliggende ud for Ribe – mellem Fanø og Rømø byder de 8 km2 os velkommen og lader tidevandet bestemme, hvornår vi kommer til og fra øen.

Bussen stopper ved Vadehavscentret i Vester Vedsted – ca. 10 km fra Ribe. Her bliver der så mulighed for at se centret, som fortæller om Vadehave og dets luner. Senere skal vi med Mandø-bussen – en traktor med lukket passagervogn. Efter ca. 45 min gennem Vadehavet når vi frem til øen. Under turen der over er der meget fugleliv at se på.

bustur-til-mandø

Vel ankommet til øen, skal vi spise middag hos en tidligere krokone, Ellen, som nu driver Mandøcentret. Middagen kan bestå af enten ribbensteg eller kalvesteg. Efter middagen skal vi igen på tur med Mandøbusse, hvor den lokale guide viser og fortæller om bl.a. Vadehavet, livet på øen, stormfloder og tidevand. Efter en lille times rundtur er der tid til på egen hånd at se den lille kirke eller den lille købmandsforretning, som er på øen.

Derefter køres vi igen til fastlandet, hvor bussen venter. Vi forventer hjemkomst først på aftenen.

Turen inkluder:

 • Kørsel
 • kaffe og rundstykker i bussen
 • kørsel med Mandø-bussen
 • middag i Mandøcentret
 • samt guiderundtur på Mandø

Pris 505,- pr. person ved min. 40 pers.

Print Friendly, PDF & Email
Sidste nyt
Bliv ringet op

  Dit navn

  Telefon-nr.

  Angående