Industrimuseet Horsens

horsens-industrimuseumMed afgang midt formiddag, byder vi på med rundstykker og kaffe samt en lille en til halsen.

Omkring kl. 11.00 ankommer vi til Horsens Industrimuseum, og har tid til at tage udstillingerne i nærmere øjesyn. Selve museet viser den industrielle udvikling, der har været med til at skabe det Danmark vi kender i dag, og bygningerne der danner ramme om det hele, var tidligere byens elværk.

Udstillingerne er lavet som et arbejdende museum, som bemandes af frivillige foreninger. Der arbejdes ikke hele tiden på alle museumsdelene, men der er mulighed for at besigtige så forskellige ting som maskinhal, smedje, trykkeri, bogbindingsværksted, bryggeri, træskofabrik samt en tobaksfabrik. Desuden er der en butiksgade, der bringer os adskillige årtier tilbage i tiden og sommerens særudstilling er en del af det stedlige Pengemuseum, hvor en hel filial samt en bankbus danner rammerne for besøget.

horsens-industrimuseum

Der er middagsmad med i prisen, og den stedlige Cafe Gaslight byder på hamborgryg med grønsager efterfulgt af æblekage og tilhørende kaffe.

Efter spisningen kører vi til Marselisborg Park for at få eftermiddagskaffe. Dette foregår med udsigt til Slottet og Århus bugten, samt Mindelunden.

Sidst på eftermiddagen returnerer vi hjem, og vi skulle således gerne have lidt gode oplevelser samt en sund mæthedsfornemmelse med os hjem.

Turen inkluder:

 • Rundstykker og kaffe, samt en lille en til halsen
 • Entre til museet
 • Middag på Cafe Gaslight
 • Kaffe og kage om eftermiddagen
 • Bus med chauffør
 • Basis for en hyggelig dag

Pris 460,- pr. person ved min. 40 pers.

Print Friendly, PDF & Email
Sidste nyt
Bliv ringet op

  Dit navn

  Telefon-nr.

  Angående